perjantai 23. tammikuuta 2015

Blogikirppis!

Pahoittelen viimeaikaista hiljaiseloa blogissa; aika on kulunut muuttopuuhissa ja postaamista on rajoittanut pelkkä käytössä oleva kännykän netti, jolla ei paljoa videoita latailla... Materiaalia on ainakin yhdestä kouluvalmennuksesta ja sunnuntaina luvassa kuvia/videoita myös kauden ensimmäisistä estekisoista Aksun kanssa, kun käydään hyppäämässä kotitallilla 60 ja 80 cm luokat. :) Viikonloppuna saan vihdoin kunnon netin, jolloin postaaminenkin taas helpottuu!

Muuton yhteydessä on tullut käytyä läpi vaatteita ja tavaroita, joita ei tule itse enää käytettyä. Joskos näille varusteille löytyisi vielä käyttöä uusilta omistajilta! Kaikista tavaroista saa tottakai myös tarjota ja esittää pakettihintoja, toimitus onnistuu Turun seudulla tai sitten postittamalla, jolloin ostaja maksaa postikulut. Varaukset ja kyselyt voi tehdä kommentoimalla postaukseen, sähköpostilla saa maksutiedot essimon12 (at) gmail.com .

Full koon perus suitset, parhaat päivänsä nähneet. Ei turparemmiä, mukaan saa halutessaan kangasohjat. 5€
Mountain Horse Xcellsior chapsit, koko luultavasti S. Hyvässä kunnossa, säännöllisesti pesty ja rasvattu. Kuvassa olevat tarratimantit poistettu, ei ole jäänyt jälkiä. Ovh n. 100 €. Toisesta chapsista vetoketjun vedin irronnut, mutta vetoketju siis muuten kunnossa ja toimiva, kunhan virittää vaikkapa hiuspinnin tmv vetimeksi. 25 €

Johdphur kengät, ostettu muistaakseni Hööksiltä. Koko 36, myöskin säännöllisesti pesty ja rasvattu.10 €


Nahkaiset talviratsastusjodphurit, sisällä pehmeä ja hyväkuntoinen teddyvuori. Ehjät ja hyväkuntoiset, koko 37. 15 €

Hööksin cob kokoiset suitset, vaaleanpunaiset pehmusteet turvalla ja niskahihnassa. Otsapanta puuttuu kuvasta, timanttiotsis jossa keskimmäinen timanttirivi vaaleanpunainen. Ei enää uuden veroiset, mutta ihan siistit. Pesemällä ja rasvaamalla saa taas edustavammiksi. Hyvin säätövaraa, saa säädettyä iso poni- pienehkö full -päihin sopiviksi.
15 €
 Poni kokoinen yleishuopa, reunaan ommeltu pieniä helmiä. Satulan alla tummentumaa, mutta jää piiloon. 6 €
Nortonin poni kokoiset suojat, olleet käytössä cob kokoisilla poneilla (haffi, vuonis). Hyvässä kunnossa, harvakseltaan käytetty ja pesty viimeisen käytön jälkeen.
10 €
Valkoinen yleishuopa full, satulavyön kohdalla tummentumaa, muuten siisti. 6 €

1. Pikeurin tummansiniset kokopaikkaiset housut korkealla vyötäröllä, tummanharmaat paikat. Hyvässä kunnossa, kangas paikoin hieman kulunut. Koko about 34 pitkällä lahkeella. (Itselleni, 160 cm, lahkeet pari cm liian pitkät) 25 €2. Harrys Horse kokopaikkaiset beiget housut, koko 36. Muuten oikein hyvässä kunnossa, mutta napin läheltä sauma hieman auennut. Ompelukoneella super helppo ja nopea korjata, kuvan saa pyytäessä. 10 €
3. Hööksin/ CRW:n polvipaikkaiset ruutuhousut, käytetty ihan muutaman kerran ison koon vuoksi. Koko 38. 10 €
4. MYYTY
Tummansininen GPA, koko 55. Ei tiputtu, pinta naarmuuntunut hieman koska säilytetty ilman säilytyspussia. Kuva vääristää väriä!
90 €
Cob kokoinen yleishuopa, erittäin hyvässä kunnossa ja vähän käytetty. 8 € Varattu















Poni-cob kokoinen kouluhuopa, johon on itse ommeltu uusi kullanvärinen pinta & kultainen nauha. Siististi ommeltu ja langat päätelty, pitäisi kestää käytössä. 18 € Varattu

Beiget yhdistelmäpintelit, joihin ommeltu päihin huovan kanssa saman väristä kangasta. 7 €

Tai yhdessä 20 €

7 kommenttia

  1. Ovatko nuo vuorelliset kengät vielä vapaana? Saattaisin olla kiinnostunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On vapaana vielä, laita vaikka sähköpostia mulle jos oot kiinnostunut. :)

      Poista
  2. Ellen ihan väärin muista oon joskus nähny joissain vanhoissa kuvissa Pojulla tuon vihreän ja ruskean värisen satulahuovan joten sen ja tuon kullanvärisen satulahuovan ostaisin meille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, on muutaman kerran ollut Pojulla käytössä ja sopinut satulaan juuri hyvin! :) Nyt täytyy kyllä ryhdistäytyä ja sopia että tuon huovat vaikka samalla kun tulen moikkaamaan Pojua, viime kerrasta on ihan liikaa aikaa!

      Poista
    2. Joo ois tosi kiva jos pääsisit joku päivä tulemaan! :)

      Poista
  3. MIKS MULLA ON RUUNA ! Noi harmaa pinkit suojat olis maailman söpöimmät :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa on niin vähän pinkkiä että sopii varmasti ruunallekin;))

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat